Αναζήτηση - Περιεχόμενο
GoogleSiteSearch
Αναζήτηση - Κατηγορίες
Αναζήτηση - Επαφές
Αναζήτηση - Περιεχόμενο
Αναζήτηση - Ροές Ειδήσεων
Αναζήτηση - Διαδικτυακοί Σύνδεσμοι

Νέος Διαγωνισμός με Δώρο Παγωτομηχανή

Ένας μεγάλος νικητής κερδίζει μία Nemox Gelato Grand Παγωτομηχανή αξίας 329€!

Ο νικητής που κερδίζει τη Παγωτομηχανή Nemox Gelato Grand είναι η "Depy Papoulia https://www.facebook.com/depy.papoulia?ref=ts&fref=ts ". Συγχαρητήρια Depy, επικοινώνησε μαζί μας στο mail για να ενημερωθείς για τη διαδικασία παραλαβής! 

Mια Ιταλική παγωτομηχανή όνειρο και φτιάχνουμε στο σπίτι ότι γεύση μας αρέσει. Από τις πιο κλασικές όπως, καϊμάκι, στρατσιατέλλα, σοκολάτα έως τις πιο περίεργες όπως πεπόνι, τσουρέκι, μάνγκο.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.      Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook   
2.       Κάντε Subscibe στο κανάλι μας στο YOUTUBE   
3.       Κάνε Share το διαγωνισμό   

Ημερομηνία Λήξης διαγωνισμού 12/8/2016 - Ημερομηνία ανακοίνωσης νικητή 13/8/2016

Περιγραφή :

· Βάρος: 10,0 kg

· Ισχύς: 230V 50Hz 165W

· Χρόνος παραγωγής: 20-40 λεπτά.

· 24 rev / min.

· Συμπιεστής: 4.10 cc

· Περιεχόμενα του μπολ: 1,5 l

· Ύψος: 30,0 εκατοστά

· Βάθος: 35,0 εκατοστά

· Πλάτος: 24,0 εκατοστά

· Αφαιρούμενο μπολ: Ναι

 

- Συνδυάζει επαγγελματικές επιδόσεις με φιλικότητα προς το χρήστη. 
- Η παγωτομηχανή Gelato GRAND αυτόματα παγώνει τον κάδο κάθε φορά. 
- Με Gelato GRAND μπορείτε να ετοιμάσετε παγωτό, παγωτό, σορμπέ καιγρανίτες όλων των  δυνατών γεύσεων. 
- Η προετοιμασία μπορεί γίνεται στο εσωτερικό κύπελλο από ανοξείδωτο χάλυβα, αφαιρούμενο κάδο για μεγαλύτερη ευελιξία και εύκολη αποθήκευση. 
- Το Gelato GRAND φτιάχνει παγωτό για έως 6/8 άτομα (700g. - ¾ qt) σε 30 λεπτά. 
- Έρχεται με αφαιρούμενο κάδο, μια σπάτουλα και παγωτό. 
- Το σύστημα ψύξης τηρεί τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς προστασίας της στιβάδας του όζοντος

 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

To  www.mastercook.gr , που εδρεύει στη Βάρη Αττικής (εφεξής «ΕΤΑΙΡΙΑ») δύναται να διοργανώνει διαγωνισμούς (εφεξής «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ»), με έπαθλα που κάθε φορά θα γνωστοποιούνται μέσω του ιστότοπου mastercook.gr ή και της σελίδας του ιστότοπου στο facebook  « www.facebook.com/mastercook.gr» . Οι όροι συμμετοχής (εφεξής «ΟΡΟΙ») θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια των Διαγωνισμών, στο δικτυακό τόπο «www.mastercook.gr»

Σκοπός του παρόντος, είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στους Διαγωνισμούς κάθε ενδιαφερομένου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτών.

H ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό καθώς και να αλλάζει το δώρο του Διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση στον δικτυακό τόπο. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς έχει κάθε ενδιαφερόμενος, που έχει  συμπληρώσει το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας του, έχει έγκυρο λογαριασμό στην ιστοσελίδα Facebook.com και που αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, εξαιρουμένων των συντακτών και συνεργατών της εταιρίας και των συνεργαζόμενων με αυτή εταιριών.
 2. Για να λάβουν μέρος στους Διαγωνισμούς οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν LIKE στην fan page τους site mastercook.gr στο facebook  (με url www.facebook.com/mastercook.gr ) και share τον διαγωνισμό, μέσα στα εκάστοτε χρονικά διαστήματα που αναφέρονται.
 3. Ο κάθε ένας διαγωνισμός θα δημοσιοποιείται – ανακοινώνετε  μέσω της ιστοσελίδας www.mastercook.gr. Στη διακριτική ευχέρεια της ΕΤΑΙΡΙΑΣ έγκειται τόσο το εάν θα “τρέξει” κάποιος διαγωνισμός, όσο και η διάρκειά του, και το έπαθλο που θα διατεθεί μέσω ενός εκάστου διαγωνισμού.
 4. Η Ανάδειξη του νικητή γίνεται εσωτερικά ή από συνεργαζόμενες με τον διαγωνισμό επιχείρησης, όπου γίνεται η καταγραφή των ονομάτων των συμμετεχόντων σε Η/Υ και κατόπιν με τυχαίο τρόπο η επιλογή αυτού.
 5. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς θα είναι έγκυρες, εφόσον υποβληθούν, μέσα στα χρονικά όρια που ανακοινώνονται κάθε φορά από την σελίδα ή την fan page. Διευκρινίζεται ρητά, ότι η οποιαδήποτε  υποβολή δήλωσης συμμετοχής μετά την παρέλευση της ως άνω καταληκτικής προθεσμίας θα θεωρείται  αυτοδικαίως άκυρη και  δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.
 6. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα πολλών συμμετοχών και είναι ανάλογες με τα shares που κάνει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ή και τα commentsπρόσκλησης φίλων του.
 7. Οι νικητές θα πρέπει με την λήξη του διαγωνισμού να στέλνουν email με τα προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση) στην διεύθυνση info@mastercook.gr ώστε να ενημερωθούν για το πως μπορούν να παραλάβουν τα δώρα.
 8. Με το πέρας εκάστου διαγωνισμού θα αναρτάται στην fan page του mastercook.gr , http://www.facebook.com/mastercook.gr  όπως και μεσα στον ιστότοποwww.mastercook.gr ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με την λήξη του διαγωνισμού, καθώς και ανακοίνωση με τους νικητές προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.
 9. Το έπαθλο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
 10. Ο νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του επάθλου να  υπογράφει σχετική δήλωση αποδοχής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.
 11. Οποιοσδήποτε από τους νικητές (Νικητής και Επιλαχόντες) σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παραλαβής του επάθλου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

  α. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση αξιοποίησης/παραλαβής του δώρου.

  β. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

  γ. σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση/παραλαβή του δώρου αποβεί άκαρπη.

  δ. σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση/παραλαβή του δώρου.

 12. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή το δικαίωμά του στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος αναπληρωματικός κατά χρονική σειρά συμμετοχής, εάν δεν υπάρχει τέτοιος η ΕΤΑΙΡΙΑ μπορεί να διαθέσει το έπαθλο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 13. H ΕΤΑΙΡΙΑ, ή/και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους νικητές. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την εκμετάλλευση/χρήση του Δώρου ή άλλες επιπτώσεις που έχει στον Νικητή η χρήση του Δώρου. Επίσης, η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας.
 14. Μετά την εκπνοή της διάρκειας κάθε Διαγωνισμού και της παράδοσης του επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ παύει να υφίσταται και δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.
 15. Η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στο δικτυακό τόπο, σε οποιοδήπoτε έντυπο της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος. Ο νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.
 16. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από την ΕΤΑΙΡΙΑ για τους σκοπούς εκάστου Διαγωνισμού, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Εάν, ο νικητής δεν επιθυμεί την χρήση των προσωπικών του στοιχείων, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, να το δηλώσει επικοινωνώντας με την ΕΤΑΙΡΙΑ.
 17. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.
 18. Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού θα αναρτάται στην στην επίσημη ιστοσελίδα www.mastercook.gr 
 19. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ